Categorii

Parteneri

Ministerul Justiţiei a confirmat alegerea lui Arcadie Suceveanu ca preşedinte al USM

Tipăreşte pagina versiune gata de tipărire Recomandă articolul prin: Send to friend

Ministerul Justiţiei a confirmat alegerea lui Arcadie Suceveanu ca preşedinte al USM

Ministerul Justiţiei (MJ) a emis pe 2 decembrie o decizie prin care este confirmată legitimitatea Adunării Generale a USM, în document indicându-se că noul preşedinte al Uniunii Scriitorilor este Arcadie Suceveanu şi că USM este înregistrată în Registrul de Stat, în frunte cu noua conducere.
Arcadie Suceveanu a declarat pentru JURNAL că decizia MJ e o confirmare a legitimităţii alegerii sale în funcţia de preşedinte al USM şi că va convoca săptămâna viitoare noul consiliu al USM, pentru a stabili ce acţiuni va întreprinde Uniunea în timpul cel mai apropiat.
Academicianul Mihai Cimpoi, fostul preşedinte al USM, nu a fost de găsit pentru a comenta decizia MJ.
Amintim că rezultatele alegerilor, care au avut loc la 29 octombrie, au fost contestate de Mihai Cimpoi şi de un grup de scriitori.
 
(După „Jurnal de Chişinău”, 3 decembrie 2010)

vkdxpkrt

yglckn vkdxpkrt

În sfârit s-au săvârşit...

 Slavă Domnului că s-au mişcat lucrurile şi la USM, căci d-ul "academician" Cimpoi, a început a se fosiliza sărmanul, dar nu se dă bătut...
Ce ruşine, să pierzi cu totul simţul realităţii şi încă să te mai numeşti şi academician!
Felicitări D-le Arcadie Suceveanu! Şi să dea Domnul să nu mergeţi pe urmele fosilelor, adică să plecaţi la timpul potruivit, lăsând în urmă un miros de bună mireasmă, nu duhoare...